Jeugdweekend 2021Ons jaarlijks jeugdweekend gaat dit jaar door van 16 augustus 9u tot vrijdag 20 augustus 20u in de Hoge Rielen.

Let wel op dat er verschillende periodes's zijn naargelang de leeftijd.
U11 tot U19 van maandag 16 aug tot vrijdag 21 aug

U7-U9 komen op woensdag 18 augustus van 9 u tot 17 u.


"Eindelijk nog eens een leuk vooruitzicht, meer dan ooit hebben we ongelooflijk veel zin om er een top editie van te maken. Om samen de sterren van de hemel te volleyballen, te zingen en te dansen op de gekste tonen die uit de boxen zullen knallen, om spellekes te spelen, om te snurken, om lekker te eten, om te feesten,… we hebben wa goe te maken zalle ;-)

Naar jaarlijkse gewoonte kan je niet zomaar inschrijven en moet je er wat voor doen. We hebben dit jaar een mooie wandeling uitgestippeld waar je 17 letters kan vinden. Deze wandeling start aan de kerk van Mol-Millegem. De letters blijven hangen tot op het einde van de paasvakantie. Zowel links als rechts kan je deze letters vinden die in volgorde staan. Let heel goed op als je wandelt. Je loopt langs de openbare weg en er zijn enkele drukke punten die je moet passeren, vraag zeker begeleiding mee.

Met het woord dat je vindt op de wandeling kan je inschrijven en weet je ook meteen het thema. Vanaf geboortejaar 2012 kan je een volledig weekend mee;-) 

De kaart voor de wandeling kan je hieronder downloaden om af te drukken.

-DOWNLOAD WANDELING HIER-


De inschrijvingen kan je vinden via onderstaande link:

- INSCHRIJVINGSFORMULIER -

Praktisch


Locatie:Hoge Rielen ma 16 Start: maandag 16 augustus 2021 09:00
vrij 20 Einde: vrijdag 20 augustus 2021 20:00